Wil jij binnenkort beginnen met het halen van je rijbewijs bij Autorijschool Johan van Meer dan ben je verzekerd van de beste rijlessen.

Aan de hand van een proefles schatten we in hoeveel rijlessen je nodig zult hebben en bespreken we hoe je deze rijlessen wilt indelen. Wil je het rijbewijs snel halen dan is onze spoedcursus een goede keuze. Indien je de kosten liever wilt spreiden, dan kunnen we iedere keer opnieuw een rijles afspreken, waarbij je zelf het dus het tempo bepaalt. Samen met jou bepalen we de beste en goedkoopste manier om je rijbewijs  te halen.

Op basis van onze afspraken wordt op het juiste moment het praktijkexamen aangevraagd en worden de rijlessen ingepland. Zo weet je precies wanneer je examen kunt doen. Eventueel plannen we ook nog een tussentijdse toets in. We houden ervan onze cursisten vooraf goed in te lichten, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten zullen zijn.

Autorijschool Johan van Meer heeft voor iedereen een passend rijbewijspakket. Uiteraard is het ook mogelijk losse rijlessen te nemen. Een rijles duurt bij ons 60 minuten. We adviseren, hoeft natuurlijk niet, onze cursisten echter steeds te lessen in blokken van twee uur. Uit ervaring weten we dat dit een positieve uitwerking heeft op het aantal lessen dat nodig is om het rijbewijs B te halen.

Meer informatie over onze lespakketten en tarieven.