Rijlessen Roosendaal

Autorijschool Johan van Meer geeft ook rijlessen in Roosendaal en omgeving, deze rijlessen houden altijd 60 minuten actieve begeleiding in. De rijlessen zijn zeer praktisch en worden gegeven in de omgeving van Roosendaal waar de cursist in de toekomst voornamelijk zal autorijden. Het is mogelijk een gratis proefles te nemen en vervolgens wordt in overleg bepaald welk lessenpakket het beste bij de cursist past, hoe snel deze de rijlessen op elkaar wil volgen en wanneer deze het beste uitkomen. Het is zelfs mogelijk de lessenpakketten gespreid te betalen waardoor niet in 1 keer een groot bedrag betaald hoeft te worden. Wij zorgen altijd voor een tijdige aanvraag van het praktijk examen, hier wordt uiteraard in de lessen naartoe gewerkt en zo is de cursist helemaal klaar voor het examen voor de datum dat dit plaatsvind.

Met de rijlessen van Autorijschool Johan van Meer is de cursist uitstekend voorbereid op het rijexamen maar ook op het dagelijkse verkeer waarin de cursist daarna zal autorijden. Een bestuurder welke zijn rijbewijs bij Johan van Meer heeft gehaald is al vertrouwd met alle situaties die in het dagelijkse verkeer kunnen voorkomen waardoor deze veiliger en rustiger aan het verkeer kan deelnemen.

Voor het behalen van het Theorie Examen┬ákan de cursist kosteloos trainingsboeken en oefen programma’s lenen, ook worden regelmatig theorielessen georganiseerd.

Wilt u meer informatie over de rijlessen in Roosendaal en omgeving van Johan van Meer neem dan contact met ons op via onze contactpagina.